Programajánló

Nagyszabású gálaműsorral ünnepli tízéves fennállását a 4 for Dance

Nagyszabású gálaműsorral ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját a 4 for Dance táncegyüttes: a február 1-jei jubileumi műsornak, amelyen Sub Bass Monster, Kiss Endi, Szabó Ádám, a Strokes, Dj Pégé és Puskás Peti is színpadra lép, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház ad otthont.

2015.01.20 05:30MTI

A Hagyományainkhoz híven, nem hagyományosan... című előadás a táncegyüttes pályafutásának legfontosabb momentumain kalauzolja végig a nézőket - olvasható az együttes által az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben.

A közönség bepillantást nyerhet a formáció életét végigkísérő koreográfiákba és meghatározó pillanatokba: a kezdeti próbálkozásoktól, a világbajnokságot nyert számokon át, a legújabb műsorszámoktól a legérdekesebb koreográfiákig, tele humorral, sztárvendégekkel és látványos megmozdulásokkal.

A műsorban a társulattal együtt lép fel egy-egy szám erejéig Sub Bass Monster, Kiss Endi, a Hooligans együttes dobosa és Szabó Ádám énekes, tangóharmonikás is.

A Strokes ütőegyüttes tagjai bemutatják, hogy a tánc és a dob milyen fergeteges párost alkotnak, míg Dj Pégé egy nagyon modern hangzású népzenei feldolgozással csatlakozik a show-hoz. A műsorvezető Puskás Peti és édesapja, Puskás Tivadar lesz.

Az ismertető szerint a műsorban a már ismert és az új számok is különleges köntöst kapnak: eddig itthon sosem látott trükkökkel és látványvilággal, néhol akár húsz táncossal a színpadon.

Az Illés Dániel, Enyedi Péter, Bárány Kristóf és Gál Sándor alkotta formáció az elmúlt tíz évben öt kontinens negyven országát járta be és összesen 1200 műsort adott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.