Az igazság odaát van

A Fox feltámasztaná az X-aktákat

Chris Carter rebootjában David Duchovny és Gillian Anderson is visszatérne a képernyőre.

2015.01.18 18:00ma.hu

Az Entertainment Weekley szerint Dana Walden, a Fox televíziós csatorna elnöke és Gary Newman vezérigazgató javában tárgyal Chris Carterrel a legendás X-akták sorozat folytatásáról. A rebootban az eredeti széria írója mellett a főszereplők, David Duchovny és a Gillian Anderson is szerepet vállalnának.

Fotó: screenshot

„A hír igaz, valóban tárgyalunk az X-aktákról. Nagyon reméljük, hogy feltámaszthatjuk” – mondta a lapnak nyilatkozva Newman.

„Garyvel együtt már mindketten [a 20th Century Fox Televisionnál] dolgoztunk, amikor elkezdődött a sorozat – tette hozzá Walden. – Hatalmas élmény volt. Azóta is nagyon jóban vagyunk Chrisszel, Daviddel és Gilliannel. Nagyon reménykedünk, de nem könnyű összehozni a produkciót. A színészek nagyon elfoglaltak és Chrisnek is rengeteg a dolga, de mindenképpen megpróbálunk módot találni arra, hogy leforgassuk a folytatást.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.