Tip Tap

Magyarországra is berobban a világhírű ritmus- és táncshow

8 férfi, ütőhangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és nem utolsósorban rengeteg humor egy látványos showműsorban: 2015-ben Magyarországra érkezik a legendás TAP FACTORY produkció.

2014.12.27 00:30ma.hu
Fotók: OpenCom

Aki szereti a STOMP-ot, a Lord of the Dance-t és a Cirque du Soleil-t, illetve kíváncsi arra, hogy milyen lehet mindez összegyúrva és újragondolva, az biztos nem fog csalódni, ha jegyet vált a show-ra - ráadásul év végéig kedvezményes áron teheti.

2015 áprilisában először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás.

A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő TAP FACTORY turné állomásainak Budapest mellett Pécs, Veszprém és Debrecen ad helyet.

Az indusztriális látványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a 8 szemrevaló pasi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, "városi dobokon" diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói. A világkörüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője. És ha ez még nem lenne elég garancia a felhőtlen szórakozásra, az előadás táncosai is rátesznek egy lapáttal. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos - köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne-, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.

Április 19-én, a Budapesti Kongresszusi Központban az esti időpont mellett délutáni előadást is tartanak, a szervezők ugyanis gondoltak a fiatalabb korosztályra is. Mindkét előadásra december 31-ig 20%-os kedvezménnyel vásárolhat jegyet az, aki szeretne élményt ajándékozni karácsonyra szeretteinek vagy egyszerűen csak időben szeretné bebiztosítani a helyét az egyedülálló előadásra.

Online jegyvásárlás itt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.