Irányt vált a sci-fi?

A Halálos iramban-filmek rendezőjére bízták a Star Trek 3-at

Justin Lin eddig főleg nagy bevételt hozó akciófilmeket rendezett.

2014.12.25 18:00ma.hu
Forrás: Wikipedia

A Deadline szerint a Paramont stúdió a Halálos iramban-filmekkel ismertté vált Justin Lint bízta meg a Star Trek 3 rendezésével. Lint azután szemelték ki a feladatra, miután Roberto Orci, a korábbi Star Trek-filmek forgatókönyvírója bejelentette, hogy nem vállalja a megbízatást.

A Daily Dot szerint a Paramount rendezőválasztása egyértelművé tette, hogy milyen irányba szeretnék elvinni a sci-fi rajongók szívének oly kedves franchise-t. Mivel Lin eddig főleg nagy bevételt hozó akciókomédiákat rendezett (a Halálos iramban-filmek eddig több mint 1,9 milliárd dollárt termeltek), valószínűnek tűnik, hogy a Star Trek 3-at is látványos, pirotechnikai eszközökkel és CGI-trükkökkel alaposan felcicomázott blockbusternek szánják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.