63,5 millió forintos támogatás kell

A Kőbányai úton létesülhet az operaház próbacentruma

A főváros X. kerületében, a Kőbányai úton létesülhet a Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház új műhelyháza és próbacentruma.

2014.12.24 22:30MTI

A beruházás előkészítéséről szóló kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg. A döntés szerint a létesítmény a Kőbányai út 30. szám alatt található ingatlanon valósulhat meg 2015 és 2018 között.

A beruházás előkészítéséhez és tervezéséhez, továbbá a Magyar Állami Operaház akusztikája javításának tervezéséhez szükséges 63,5 millió forint biztosításáról a nemzetgazdasági miniszternek kell gondoskodnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.