Geomédia

Magyarul is megjelenik a The New York Times évkönyve

A Turning Points az "éves" kiadványoktól eltérően nem az elmúlt év történéseit elemzi, hanem a jövő lehetőségeit, kihívásait taglalja.

2014.12.20 10:30MTI
Kép: nytsyn.com screenshot

Hamarosan magyarul is megjelenik a The New York Times évkönyve, a Turning Points - közölte a kiadványt gondozó Geomédia kiadó.

Az évkönyvben elismert politikai, kulturális és gazdasági gondolkodók, Nobel díjazottak, diplomaták, politikusok - a világ trendjeit és újdonságait figyelve - fogalmazzák meg véleményüket a közeljövőt alakító fordulópontokról.

A 2015 kihívásait elemző - a jövő év elején megjelenő - magazin szerzői közt lesz például Julian Assange, a WikiLeaks alapítója, Jim O'Neill, a Goldman Sachs Asset Management korábbi elnöke, Priyanka Chopra, Bollywood legjobban fizetett színésznője, Tony Blair brit ex-kormányfő vagy Pharell Williams többszörös Grammy díjas zenész, "trendszetter".

A magazin évente világszerte 2,5 millió példányban jelenik meg, a magyarral együtt immár 14 nyelven és 32 országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.