Művészi támogatás

Zéró Gravitáció a hátrányos helyzetű gyerekeknek

Hátrányos helyzetű gyerekeket vár jótékonysági előadásaira a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) a Fővárosi Nagycirkuszban.

2014.11.23 07:30MTI
Fotó: Facebook/Fővárosi Nagycirkusz

A tavalyihoz hasonlóan idén is egyházi és szociális intézményekből hívják meg a nehéz helyzetű és fogyatékkal élő gyerekeket a Zéró Gravitáció című műsor előadásaira november 26. és 28. között.

A három előadásra száz partnerintézményből mintegy 4500 gyerek juthat be - közölte a MACIVA az MTI-vel.

Az Advent a cirkuszban a szervezet második jótékonysági programja idén. Szeptemberben Kecskeméten, Szolnokon és Debrecenben 300-300 nehéz sorsú gyermeket fogadtak a Magyar Cirkuszcsillagok ingyenes előadásaira.

Az adventi jótékonysági előadások mindhárom napon 15 órakor kezdődnek a Fővárosi Nagycirkuszban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.