Coming Out

Romantikus vígjáték nyerte el a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál közönségdíját

A Coming Out nyerte el a 14. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál közönségdíját. A romantikus vígjáték 2013 legnézettebb magyar filmje volt, a bemutató óta több mint 150 ezren nézték meg a mozikban.

2014.11.21 16:47MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

Az Orosz Dénes rendezésében, Csányi Sándor, Karalyos Gábor és Tompos Kátya főszereplésével készült film egy szokatlan szerelmi háromszögről szól.

Erik, az ország legismertebb homoszexuális rádiós műsorvezetője egy baleset következtében egyre inkább vonzódni kezd elgázolójához, aki történetesen nő és ezzel párhuzamosan a korábbi kedvesével, Balázzsal való kapcsolata is átalakul.

A közelmúlt magyar filmterméséből válogatást nyújtó filmünnep csütörtökön ért véget. A vetítéssorozat keretében a Laemmle's NoHo7 moziban az érdeklődők 12 egész estés játékfilmet, valamint rövid- és dokumentumfilmeket tekinthettek meg - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.