Dömping

Még legalább három Halálos iramban film jöhet

A Universal a franchise nyolcadik, kilencedik és tizedik részét is leforgatná.

2014.11.16 17:00ma.hu

Donna Langley, a Universal stúdió egyik vezetője egy, a Hollywood Reporter által rendezett kerekasztal-beszélgetésen azt mondta, a jövő évben bemutatásra kerülő Halálos iramban 7 után még legalább három folytatást terveznek a nagy sikerű filmsorozathoz. "Úgy gondolom, van még lehetőség a franchise-ban" - idézte Langley-t az az Entertainment Weekly .

Nem véletlen, hogy a stúdió komoly lehetőségeket lát a mozitörténet leghosszabb szériájának díjára jó eséllyel pályázó sorozatban: a tavaly bemutatott halálos iramban 6. több mint 750 millió dolláros bevételt termelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.