Kínai siker

Keleten is tarolt Magyarország új imázsfilmje - ön látta már?

A legjobb turisztikai imázsfilm díját nyerte el Sanghajban a Magyar Turizmus (MT) Zrt. "Think Hungary - More Than Expected" című imázsfilmje.

2014.11.14 19:47MTI
Fotó: YouTube screenshot

A turisztikai imázsfilm-versenyt a sanghaji turisztikai vásár és konferenciához (CITM) kapcsolódóan hirdették meg. Magyarország a kínai turisztikai hivatal (China National Tourism Administration) meghívására vesz részt a nemzetközi turisztikai vásáron november 14. és 16. között, Sanghajban.

A többször díjazott film legutóbb 2014. október 2-án nyert Ezüst Delfin-díjat turizmus kategóriában a Cannes Corporate Media & TV Awardson.

A Kostil Danila rendezte imázsfilm Magyarország kiemelt, a külföldiek számára legvonzóbb turisztikai termékeire - Budapest, Balaton, konferencia- és egészségturizmus - összpontosít. Az alkotók arra törekedtek, hogy a hagyományos gulyás-csárda-paprikás mellé más képeket is társítsanak hazánkhoz, szem előtt tartva a fiatalabb korosztály számára vonzó szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket is. Az imázsfilm a tavalyi World Tourism Market kiállításon debütált Londonban.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.