Díjazottak

Átadták a Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában

Nyolc fiatal művész - hat színész, egy táncos és egy forgatókönyvíró-rendező - vehette át az idei Junior Prima Díjakat magyar színház- és filmművészet kategóriában pénteken a Budapest Music Centerben.

2014.11.14 19:39MTI
MTI fotó: Bruzák Noémi

A Prima Primissima Alapítvány és a kategória társalapítója, az FHB Bank elismerését Zomborácz Virág filmrendező, forgatókönyvíró, Székely Szilveszter táncművész (Bozsik Yvette Társulat), Mórocz Adrienn színművész, bábos, táncművész (Budapest Bábszínház), valamint Béres Márta (szabadkai Kosztolányi Dezső Színház), Rétfalvi Tamás (Radnóti Miklós Színház), Lovas Rozi (Pesti Magyar Színház), Orth Péter (kecskeméti Katona József Színház) és Szatory Dávid (Nemzeti Színház) színművész kapta.

Az ötödik alkalommal átadott, kétmillió forinttal járó díjra érdemes - harminc évesnél nem idősebb - fiatal tehetségeket idén is a magyar színház- és filmművészet elismert képviselői jelölték, a díjakról szakmai zsűri döntött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.