Kiszivárgás

Az isteni Waltz lehet az új Bond-főgonosz

Christoph Waltz is játszik a következő Bond-filmben, és meglehet, hogy éppen ő kapja a főgonosz szerepét.

2014.11.14 17:46MTI
Fotó: Facebook/Christoph Waltz

A brit Daily Mail internetes kiadásában a produkciótól kiszivárgó információk alapján nem lehet pontosan eldönteni, hogy a kétszeres Oscar-díjas osztrák színész valójában a Daniel Craig által megformált 007-es ügynök barátja vagy ellensége lesz, esetleg mindkettő. Van, aki úgy gondolja, Waltz "amolyan főgonosz-féle" lesz, ám mások ezt cáfolják. Utóbbiak arra hivatkoznak: bár eddig gyakran játszott gonosz karaktereket, de ez nem azt jelenti, hogy a készülő 24. Bond-filmben is ő lesz az ellenség.

A brit portál szerint Waltz már találkozott a Bond-mozi producereivel, Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnal, valamint Daniel Craiggel is. A produkciót Mexikó, Ausztria, Marokkó, Olaszország és London különböző helyszínein forgatják, a felvételek még idén elkezdődnek.

Christoph Waltz a Quentin Tarantino rendezte Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul című filmben nyújtott alakításaiért kapott Oscar-díjat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.