Jótékonyság

Virtuózok - Megható: támogatják a nagybeteg kislányt

Jótékonysági árverést tartanak a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Kormányos Vanessza megsegítésére november 30-án a budapesti New York Palotában; a fiatal hegedűművész az M1-en futó Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató műsor korábbi résztvevője.

2014.11.13 18:31MTI
Fotó: archív

A kicsik korcsoportjában induló 12 éves lány legnagyobb álma, hogy legyen egy saját hegedűje - olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap csütörtöki közleményében.

Kormányos Vanessza születése óta egy cisztás fibrózis elnevezésű anyagcsere-betegségben szenved. "Élete végéig gyógyszereket fog szedni, és az sem biztos, hogy az élete nagyon hosszú lesz. Születése óta erre kellett, hogy neveljük" - nyilatkozta a műsorban a kislány édesanyja.

Peller Mariann és Vadász Dániel, a műsor két producere elhatározta, hogy támogatja Vanessza gyógykezelését és tanulmányait. A kislányt két hegedűvel ajándékozták meg, amelyek közül az egyiket november 30-án árverezik el.

A műsor öt zsűritagja, Miklósa Erika, Kesselyák Gergely, Szenthelyi Miklós, Némethy Attila és Batta András is felajánlották személyes tárgyaikat az árverésre.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a műsor készítői úgy döntöttek, hogy kibővítik az árverés körét és az arveres@virtuozok.hu címen, vagy a 06 30 948 5446-os telefonszámon várják azoknak a nézőknek a tárgyait, akik támogatni szeretnék a kislány gyógykezelését. Emellett pénzbeli adományra is lehetőség van.

A hozzájáruláshoz csatlakozott a New York Palota is, amely nemcsak az árverés helyszínét biztosítja, hanem a palota 120. születésnapjára rendezendő bál tombolabevételének teljes összegét is Vanessza megsegítésére fordítja - írták a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.