Glamour-pop

Az igazi ABBA-Show az Arénában

Az ABBA eredeti zenekari tagjával, az eredeti hangzással és az eredeti jelmezekkel egy valódi, felejthetetlen ABBA-élményben lehet részünk november 22-én a Papp László Budapest Sportarénában.

2014.11.02 07:30ma.hu

Az ABBA zenéjéért mindenki rajong Alaszkától Afrikáig. Nem véletlen, hogy Hollywoodot is megihlette. Az ABBA slágereiből készült Mamma Mia! című musical filmváltozátank főszereplője, Meryl Streep is rajongóként beszélt arról, hogy fiatalkori kedvenceivel dolgozhatott együtt. Természetesen nem ez volt az egyetlen film, amely az Abba dalaira épült, ahogy számtalan Abba- show is turnézik a világ körül.

November 22-én azonban a Danubius Music Hungary elhozza az igazi, a világ legnépszerűbb, leglátványosabb Abba-show-ját, a The Music of Abba featuring ARRIVAL from Sweden elnevezésű produkciót a Papp László Budapest Sportarénába.

Azt a show-t, amely eddig 33 amerikai turnéval büszkélkedhet és ötven országban teltházas koncerteken szerzett felejthetetlen élményt a táncoló, éneklő közönségnek.

Fotó: Danubius Music Hungary

Bármerre járnak, a legnagyobb tévécsatornák keresik a kegyeiket, hogy meggyőzzék őket énekeljék el a legnagyobb slágereket a stúdióban. Nem csoda, hiszen ezek a dalok az összes nézőt a képernyők elé szegezik, hiszen ki ne ismerné és szeretné az olyan slágereket, mint a Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, I Do I Do I Do, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Summer Night City, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me vagy a Gimme Gimme Gimme.

A The Music of Abba featuring ARRIVAL from Sweden a világ körül turnézó csapatok közül az egyetlen olyan, amely valóban azt az ABBA-élményt nyújtja a közönségnek, amelyet egykor a rajongók átéltek az eredeti zenekar koncertjein.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ez az egyetlen olyan produkció, amely együtt dolgozik Owe Sandströmmel, aki egykor a jellegzetes ABBA színpadi jelmezeket tervezte. Ezek egyébként a mai napig az ő tulajdonában vannak, így a The Music of Abba featuring ARRIVAL from Sweden tagjai a világon egyedülállóan ezeknek a tökéletes mását viselik. Sőt. A The Music of Abba featuring ARRIVAL from Sweden volt az egyetlen olyan csapat, amely a két eredeti tagtól, Björn Ulvaeus-tól és Benny Anderssontól kapott egy soha ki nem adott ABBA-dalt: a Just A Notion-t hamarosan az egész világ megismerheti a The Music of Abba featuring ARRIVAL from Sweden előadásában! Az eredeti hangzást pedig többek között az is biztosítja, hogy a show színpadán ugyanaz a basszusgitáros játszik, aki egykor végigturnézta a világot a legendás ABBA zenekarral: Rutger Gunnarsson játszott az összes ABBA lemezen, és miután a zenekar feloszlott, olyan előadók kérték fel, mint Celine Dion, a Westlife, Elton John vagy Gwen Stefani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.