Program

Szupergonosz után szuperhőst játszik Benedict Cumberbatch

A brit színész Doctor Strange-et alakítja majd a Marvel új, 2016-ban bemutatásra kerülő filmjében.

2014.10.28 21:00ma.hu

A Deadline riportja szerint Benedict Cumberbatch, a Sherlock és a Start Trek: Sötétségben sztárja játszhatja Doctor Strange-et a Marvel 2016-ban bemutatásra kerülő új szuperhős-mozijában.

Cumberbatch, aki a legutóbbi Star Trek-filmben Khant, a világuralomra törő galaktikus gonosztevőt domborította, olyan színészek elől happolta el a szerepet, mint Jared Leto és Joaquin Phoenix. Az egyelőre cím nélküli filmet a Sinisterrel befutott Scott Derrickson rendezi. A hírek szerint Doctor Strange karaktere - és így Cumberbatch - fontos szerepet játszhat a következő években debütáló Marvel-filmekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.