K:antin Kártyás Kávézó

Automatából is váltható jegy a Katona József Színházban

A hagyományos pénztár, valamint az internetes vásárlás mellett Magyarországon elsőként automatából is megváltható mostantól a jegy a Katona József Színház előadásaira.

2014.10.28 22:30MTI

A pénztárban vagy az interneten történő jegyvásárlás mellett már lehetőség van arra is, hogy a K:antin Kártyás Kávézó előterében kihelyezett jegyautomatából váltsák meg jegyeiket a nézők.

Az automatából a pénztár nyitvatartási idején kívül is lehet jegyet vásárolni, bármikor, amikor a K:antin nyitva tart. Az új jegyautomata készpénzmentes, a vásárláshoz hagyományos bankkártya, vagy egyérintéses funkcióval rendelkező kártya használható - olvasható a Katona József Színház és a MasterCard MTI-hez kedden eljuttatott közös közleményében.

Mint írják, a MasterCard vagy Maestro bankkártyával fizető nézők már nemcsak a pénztárnál, hanem az automatánál való jegyvásárlásánál is megkaphatják a "MasterCard33" akció keretében nyújtott kedvezményeket, vagyis havonta egy alkalommal 33 százalékkal olcsóbban válthatnak jegyet egy adott napi nagyszínpadi előadásra.

"Az okos színházjegy-automata üzembe helyezése újabb fontos lépés a MasterCard kártyatársasággal való együttműködésünk történetében: az automata segítségével folytatni tudjuk a nézők kényelmét, a vásárlás és fizetés gyorsaságát szolgáló technológiai innovációk bevezetését" - idézi a közlemény Máté Gábornak, a Katona József Színház igazgatójának szavait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.