Tessék nézni!

Kijött az első egész estés film Oculus Riftre

A Banshee Chapter című horrort ingyen nézhetik meg a virtuális valóság szemüveg tulajdonosai.

2014.10.26 22:00ma.hu

A Mashable még pénteken számolt be róla, hogy bemutatták az első, Oculus Riftre optimalizált játékfilmet. A Banshee Chapter című, 2013-as mozit eredetileg az online filmletöltőkön mutatták be. Producere a Star Trek-filmekből ismert Zachary Quinto volt, főszereplői között ott van Katia Winter, az Álmosvölgy legendája-sorozat, Ted Levine, A bárányok hallgatnak és Michael McMillan, a True Blood - Inni és élni hagyni sztárja is.

A filmet a Jamwix stúdió varázsolta VR-kompatibilissé. Bill Booth, a stúdió egyik fejlesztője elmondta, hogy egy speciális szoftvernek köszönhetően a szemüveg viselője valóban úgy érezheti, mintha belecsöppent volna a filmbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.