Programajánló

J.K. Rowling új Harry Potter-történetet írt

Az új, idén Halloweenkor megjelenő novellát a Pottermore közösségi oldalon olvashatják majd a rajongók.

2014.10.25 13:00ma.hu

A The Verge pénteki cikke szerint hamarosan új Harry Potter-novellával jelentkezik J.K. Rowling, a legendás gyerekkönyv-sorozat világhírű szerzője. A Potter-történetek hatalmas sikert arattak világszerte – nem véletlen, hogy a varázslótanonc kalandjainak szinte valamennyi folytatását megfilmesítették Hollywoodban.

Az új, idén Halloweenkor megjelenő sztori főhőse Dolores Umbridge, a Roxfort közutálatnak örvendő volt főinspektora lesz. A hírek szerint a rövid, alig 1700 szavas novellában „Rowling személyes, akarakterrel kapcsolatos véleményét is megismerhetik az olvasók”. Az írást Rowling közösségi oldalán, a pottermore.com-on olvashatják majd a rajongók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.