Premier

Senki szigete - Török Ferenc új filmje már a mozikban!

A mára klasszikussá vált Moszkva tér rendezője egy fiatalokról szóló abszurd mesét forgatott, magával ragadó képi világgal, szerethető szereplőkkel, izgalmas zenével, erős szereplőgárdával és kiváló alkotói stábbal.

2014.10.16 19:08ma.hu
Fotó: Acompany

Török Ferenc új filmje, a Senki szigete, 2014. október 16-tól látható, országszerte, több mint 40 moziban.

A Senki szigete populáris mozi, olyan témákat boncolgat, melyek  mindannyiunkat, de leginkább a fiatalokat foglalkoztatják. Szerelem és pénz, elvágyódás, helykeresés, elindulás és megérkezés – mindennapi témáink egy különleges szemüvegen keresztül. A Senki szigete mind látványvilágában, zenéjében és hangulatában elvarázsoló életérzést közvetít, igazi kikapcsolódást nyújtva a nézőknek. A jelenetek jelentős része napjaink Budapestjén játszódik, mégis meseszerű világba röpíti a nézőket.

A főszerepeket három fiatal színész, Jakab Juli, Bánfalvi Eszter és Mohai Tamás alakítja. Mellettük olyan kiemelkedő színészeket láthatunk, mint Margitai Ági, Schell Judit, Stohl András, Keresztes Tamás, Thuróczy Szabolcs és a Supernem frontembere, Papp Szabolcs.

Filmalap által rendezett Filmhét égisze alatt került sor a Cinema City MOM park nagytermében.

A filmet országszerte több mint 40 mozi tűzi műsorára, Szegedtől Sopronig, Debrecentől Budapestig. Pécsett három moziban is játsszák
majd a Senki szigetét, a neves Apolló mozi is például Török Ferenc új filmjével nyit újra.

A film 12 éven aluliaknak nem ajánlott. Az operatőr Szecsanov Martin, a Senki szigete producere Sándor Pál. A film a Magyar Nemzeti
Filmalap 236 millió forintos filmgyártási támogatásával valósult meg, a Film Street Kft. gyártásában. Forgalmazza az A Company Hungary
Kft.

Trailer:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.