Konyharegény a PeCsában

Hiperkarma lemezbemutató a halloween jegyében

A hazai underground színtér egyik legizgalmasabb idei koncertjét rendezik október utolsó napján a Petőfi Csarnokban. Bérczesi Róbert zenekara, a Hiperkarma eredeti felállásában tér vissza, és a halloween jegyében mutatja be Konyharegény című új albuma dalait.

2014.10.16 05:30MTI
freedigitalphotos.net/pixomar

A Hiperkarma a 2000-es évek elejének egyik legfontosabb magyar együttese volt, két stúdióalbuma jelent meg és népes rajongótábort gyűjtött maguk köré.

A zenekar további fejlődését a tehetséges frontember-szövegíró, Bérczesi Róbert kábítószer-függősége hátráltatta - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. A csapat emiatt 2007 őszén négy évre felfüggesztette működését, majd 2011-ben ismét koncertezni kezdett, de Bérczesi csak 2014 elejére jutott túl a krízisen.

A Hiperkarma stúdióba vonult és 11 vadonatúj dalt rögzített. Az új lemez dalait Bérczesi tíz évig csiszolgatta, formálta, a számok letisztultak, a Hiperkarma hangzása ugyanakkor erőteljes maradt, a koncertekről már ismert dalok pedig határozottabb karaktert kaptak. A Konyharegény az október 31-i koncert napján jelenik meg a tervek szerint.

Az est vendége lesz Müller Péter Sziámi, Fluor Tomi, Halott Pénz és Szekeres András. A Hiperkarma immár 8. halloween partyján lesznek további fellépők is: a fiatal Patikadomb, a népes rajongótáborral rendelkező Bermuda, illetve Dj Viki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.