Jön a Karib-tenger kalózai 5.

Javier Bardem lehet Johnny Depp új ellenfele

Hollywood egyik kedvenc rosszfiúja, az Oscar-díjas Javier Bardem lehet a Sparrow kapitányt alakító Johnny Depp új ellenfele A Karib-tenger kalózai ötödik epizódjában.

2014.10.16 02:30MTI
Fotó: Wikipédia

A Disney-stúdiónál készülő új film producere Jerry Bruckheimer, aki a korábbi részek felett is bábáskodott. A produkciós előkészületek már zajlanak Ausztráliában, akol a nagy költségvetésű filmet forgatják majd. A kalandfilm 2017 júliusában kerül a mozikba.

A filmet Joachim Ronning és Espen Sandberg, a felfedező Thor Heyerdahlról szóló Kon-Tiki két alkotója rendezi, a felvételek januárban kezdődnek.

A Variety.com információi szerint Bardem, aki már szerződéséről tárgyal, valamiféle kalózszellemet játszik, aki összeütközésbe kerül Sparrow kapitánnyal.

A stúdió viszont még keresi azt a fiatal színészt, aki hasonló szerepet kapna a filmben, mint az első három epizódban Orlando Bloom. Javier Bardem (Biutiful, 007-Skyfall) legközelebb jövőre, a The Gunman című brit krimiben látható a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.