A Vasember átigazol

Robert Downey jr. ott lesz a "polgárháborús" Amerika Kapitányban

A Deadline szerint a Marvel soron következő filmjében a Vasember szupergonoszként térhet vissza.

2014.10.14 21:30ma.hu

Úgy fest, hogy Robert Downey Jr. újra magára ölti a Vasember páncélját. A Variety értesülései szerint a színész Vasemberként fontos szerepet játszhat a Marvel 2016 májusában bemutatásra kerülő új filmjében, az Amerika kapitány 3-ban.

A weboldal úgy tudja, hogy a film sztorija nagyrészt Amerika kapitány és Vasember személyes ellentéte köré épül majd. A két szuperhős egy, az amerikai parlament által elfogadott törvény, a  Superhero Registration Act miatt kerül szembe egymással, amely kötelezi az Egyesült Államokban élő szuperhősöket, hogy regisztráltassák magukat, és a kormány elképzeléseit szolgálják.

Vasember támogatja a törvényt, Amerika kapitány viszont a polgárjogok alapvető megsértését látja benne – így Downey meglepő módon ezúttal egy „szupergonoszt” domborítana a vásznon.  A hírek szerint a történet alapjául a kiadó 2006-ban megjelent, Civil War (Polgárháború) című képregénysorozata szolgált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.