Marvel

Animációs tévésorozat készül A galaxis őrzőiből

Megkezdődtek A galaxis őrzői című animációs tévésorozat produkciós munkái. A szériát a Disney XD csatorna sugározza a Marvel képregénye nyomán, amelynek filmváltozata az év legnagyobb kasszasikere lett Észak-Amerikában.

2014.10.14 08:54MTI
Fotó: Facebook/Guardians of Galaxy

Az animációs sorozat születéséről a New York-i Comic Con szórakoztatóipari bemutatón Jeph Loeb, a Marvel Televízió vezetője számolt be. A Marvel produkciójában a rajongók a film jól ismert szereplőinek kalandjait láthatják: Peter Quill, azaz Star-Lord, Gamora és Groot is visszatér a képernyőre.

Az animációs műsor 2015-ben debütál a Disney XD Marvel Univerzum programblokkjában.

"A film és a franchise gyorsan világméretű jelenséggé vált. Nagy örömmel nézünk a Marvel Televízió csapatával való közös munka elé, hogy olyan lebilincselő animációs sorozat szülessen, amelyet a rajongók hetente nézhetnek" - mondta Marc Buhaj, a Disney XD egyik vezetője.

Loeb annyit tett hozzá, hogy a Marvelnél nagyon örülnek A galaxis őrzőiből készülő első animációs sorozatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.