Ezúttal egy minisorozatban

Katie Holmes ismét Jackie Kennedy lesz

Katie Holmes ismét Jackie Kennedyt alakítja egy négyrészes televíziós minisorozatban, amelyben folyatódik a híres család története.

2014.10.14 05:30MTI
Fotó: Wikipédia

A Kennedys - After Camelot című sorozat 2016-ban kerül a képernyőre Észak-Amerikában. Katie Holmes korábban nagy sikerrel játszotta Jackie Kennedyt A Kennedy család című tévésorozatban.

Most Jackie O-ként (Jackie Onassis) tér vissza, és szerepe mellett a sorozat executive producere, valamint az egyik epizód rendezője lesz. A Kennedy család széria nyolc részét jegyző Jon Cassar rendezi majd a többi három epizódot az új sorozatban.

"A Kennedy család remekül ábrázolta a világ egyik legismertebb családjának történetét, Katie elegánsan alakította Jackie Kennedyt az első miniszériában, és most folytatja szerepét" - mondta el Stan E. Hubbard, a sorozatot bemutató ReelzChannel vezetője.

A Kennedy család című sorozatot eredetileg a History tévécsatorna rendelte meg, és nem kis feltűnést keltett, amikor 2011-ben - állítólag a befolyásos Kennedy család nyomására - röviddel bemutatása előtt levette műsoráról. A ReelzChannel viszont beugrott, és első saját programjaként vetítette le.

A csatorna számítása bevált: a miniszéria négy Emmy-díjat nyert. A Kennedys - After Camelot J. Randy Taraborrelli könyvéből készül, aki munkájában 1968-tól napjainkig dolgozta fel a család történetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.