Budapesten lép fel a szörnyzenekar

Új maszkokkal és látvánnyal érkezik hozzánk a Slipknot

A Grammy-díjas amerikai heavy metál szörnyzenekar Prepare For Hell című turnéja keretében 2015. február 5-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

2014.10.14 01:30MTI
Fotó: Wikipédia

A Slipknot az elmúlt évek egyik legsikeresebb metálegyüttese a maga kissé szélsőséges zenei stílusával és színpadi teljesítményével - közölte a budapesti koncertet szervező Live Nation hétfőn az MTI-vel.

Az 1995-ben alakult héttagú zenekar tagjai egyforma egyenruhát viselnek, mindegyikük egy-egy számot kapott a csapaton belül és rendelkezik egy egyéni stílusú maszkkal, amely saját bevallásuk szerint belső érzésvilágukat fejezi ki.

Eddigi pályafutásuk során a Slipknot folyamatosan fejlesztette imidzsét, gyakorlatilag minden új lemezhez újabb megjelenést kreál magának.

A banda hat év szünet után elkészült új - sorrendben hatodik - stúdióalbuma, a 5: The Gray Chapter október 20-án jelenik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.