80 divattervező kreációival

Őszi dizájnvásár a Millenáris parkban

A Millenáris Teátrumban lesz a WAMP őszi dizájnvására, amelyen a mintegy 80 divattervező legújabb kollekciója mellett a Design Hét Budapest fesztiválhoz kapcsolódóan szakmai programokat is tartanak vasárnap Budapesten.

2014.10.09 21:30MTI
freedigitalphotos.net/stockimages

Az őszi szezon első rendezvényén A hónap designere díjjal korábban jutalmazott legtehetségesebb tervezők mutatják be vadonatúj kollekcióikat - olvasható a szervezők tájékozatójában.

Az Artista márka a matt és fényes felület játékára építő, különféle szőrméket felvonultató összeállítását hozza el, míg Gabo Szerencses elegáns koktélruhákkal és csipkeruhákkal készül az őszi vásárra.

A Zagabo strapabíró esőkabátjai mellett László Edina Lazlo ruhákat, a Camou digitális printekkel dekorált szoknyákat és felsőket kínál az érdeklődőknek. Lengyel Zsuzsi új táskáit bociszőrrel kombinálta, míg Bozsik Szilvi, az EOSinE tervezője lakk táskáit és ékszereit mutatja be.

Ferencz Vanda fülbevalói mellett a Gombold újra! verseny két évvel ezelőtti különdíjasa, Zwana új darabokkal várja a különleges ékszerek rajongóit. Az egyedi tervezésű ruhák, ékszerek, táskák mellett gyerekholmik, lakberendezési kiegészítők és képzőművészeti alkotások is helyet kapnak.

Ismét kiállít az üvegtárgyakat készítő Kiss Aba Regő, valamint Tóth Andrej, aki a Balaton témáját és hangulatát idéző ART HEKK projektjét mutatja be. Először szerepel a WAMP-on Víg Virág márkája, a Virivee, amely kézzel készített színes és mintás dizájnharisnyákat vonultat fel.

A Design Hét Budapest rendezvényeihez kapcsolódóan a WAMP szakmai programmal is készül. A délután kezdődő kerekasztal-beszélgetésen Gulyás Sári, a PikkPakk cipők tervezője arról beszél, hogy minimális költségvetésből, miként lehet elindítani egy márkát.

Geréby Zsófi az UrbanLegend kitalálója beavatja az érdeklődőket abba, hogy miként indította el a biciklis öltözékeket kínáló márkáját, míg Marillai Éva a wonderLAB dizájnbolt kulisszatitkait osztja meg a hallgatósággal.

Tipton Zakariás elmeséli, hogyan lett Elton Johnnak Tipton napszemüvege, a Twofold Concept két tervezője, Berecz Vanda és Katona Barbara pedig a dizájnerek együttműködésében rejlő lehetőségekről beszél az érdeklődőknek - írták a tájékozatóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.