Tehetségkutató

Négyszáznál is többen neveztek ParaSzuperSztár tehetségkutatóra

Négyszáznál is többen jelentkeztek a fogyatékossággal élők számára tavasszal meghirdetett ParaSzuperSztár című kulturális tehetségkutató versenyre, amelynek döntőjét december 5-én tartják.

2014.09.30 16:45MTI
freedigitalphotos.net/Sharron Godyear

A versenyt előadó- és alkotóművészeti kategóriában hirdették meg, a két kategóriában együttesen négyszáznál is többen jelentkeztek, életkortól és fogyatékosság típusától függetlenül bárki nevezhetett - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Az összegzés szerint az előadóművészeti kategóriában a mintegy 160 nevezésből a beküldött bemutatkozó anyagok alapján egy szakmai zsűri több mint 50 produkciót választott be az október 6-i és 7-i elődöntőbe.

A továbbjutók december 5-én, a fogyatékossággal élők világnapján mérkőznek meg egymással a győzelemért. Az alkotóművészeti kategória legjobb alkotásait és a nyerteseket szintén ezen a napon mutatják be.

Az előadóművészeti kategória zsűrijében Both András színművész, Dévai Nagy Kamilla Liszt Ferenc-díjas énekes, Gaudy Babette képző- és iparművész, Koncz Gábor színművész, László Attila gitárművész, Pozsgai Zoltán zongoraművész, Tóth Richárd színész-koreográfus foglalt helyet, a zsűri elnöke Monspart Sarolta világbajnok tájfutó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.