Televízió

Itthon vagy!-nap a közmédiában

Egész napos műsorfolyammal várja ma az érdeklődőket a közmédia Szent Mihály napja alkalmából Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! címmel.

2014.09.27 08:53MTI
Fotó: Facebook/Itthon vagy!

A hortobágyi madárkórháztól kezdve a postagalamb-világbajnokságig különféle érdekességekről számolnak be a média munkatársai a szombati műsorfolyamban, amelyek között mintegy 25 helyszínről bejelentkezések, stúdióbeszélgetések és előre leforgatott anyagok is helyet kapnak. Az országban zajló eseményekről az M1, a Duna World, a Kossuth és a Petőfi Rádió is tudósít.

Idén Tim Howard több mint százszoros amerikai válogatott labdarúgónak, az angol élvonalban szereplő Everton első számú kapusának magyar édesanyja, Fekete Eszter lesz a kiemelt vendég. Tim Howard nagyszülei 1956-ban hagyták el az országot, és tevékenyen részt vettek az észak-amerikai magyar közösségek megalapításában.

Tim Howard exkluzív interjút adott a közmédiának, Lukács Csaba újságíró és Marossy Géza operatőr elkísérte a magyar származására büszke kapussztárt Liverpoolban mérkőzésére, edzésére. Az erről készült beszámolót is a szombati műsorfolyamban láthatják a nézők, továbbá a sportoló Skype-on jelentkezik be a műsorban, édesanyja pedig a stúdióban eleveníti fel emlékeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.