Harmadik figyelmeztetés

Színészzenekar lép színpadra - Színházak éjszakája a Magyar Színházban

A társulat most csatlakozott a Színházak éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz, amely a budapesti színházak közös figyelemfelhívása a műfaj népszerűsítéséért.

2014.09.17 20:30MTI

Napközben gyerekprogramok, játszóház és színházbejárás, éjfélkor pedig a Harmadik figyelmeztetés színészzenekar koncertje várja a közönséget a Magyar Színházban a Színházak éjszakáján szombaton.

A társulat most csatlakozott a Színházak éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz, amely a budapesti színházak közös figyelemfelhívása a műfaj népszerűsítéséért - olvasható a teátrum közleményében.

A Hevesi Sándor téri színházban délután indulnak a programok: a nézőket színházbejárással és játszóházzal várja a társulat. Délután a Rumini című előadást játssza a színház, a produkciót előzetes regisztrációval a Színházak éjszakája keretében 50-en tekinthetik meg karszalaggal. Az előadás után és a szünetben a nézőtéri büfében játszóház várja a gyerekeket.

Göttinger Pál főrendező Elek Ányossal, valamint a Pesti Magyar Színiakadémia diákjaival közösen mutat be színésztréninget a Sinkovits Imre Színpadon. Ezt követően ugyanezen a helyszínen a Vonalhúzás című előadás felújítópróbája látható, majd az előadást tekintheti meg a közönség szintén előzetes regisztráció után.

A Magyar Színház nagyszínpadán éjfélkor a Harmadik figyelmeztetés színészzenekar lép fel. Gémes Antos, Cserna Antal, László Zsolt, Fillár István, Pethő Gergő, valamint Wagner-Puskás Péter hajnali két óráig játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.