Hatezer filmes relikviával

Szálloda a 007-es ügynökhöz

A híres brit titkosügynök, James Bond ihlette hotel nyitotta meg kapuit Milánóban. A szobákat a 007-es filmekkel kapcsolatos több mint hatezer relikvia díszíti.

2014.09.16 15:38MTI
freedigitalphotos.net/Naypong

A szálloda halljában a brit haditengerészet egyik hadihajójának belsejét rekonstruálták. A földszinti bárban James Bond kedvenc italát, a vodka-martinit is elkészítik.

A folyosókon a 007-es filmek színészeinek autogramos fényképei sorakoznak, a húsz szobát a filmsorozat részeinek angol címeit használva nevezték el: mindenki kiválaszthatja, melyik James Bond-film ihlette szobában akar megszállni.

A milánói Hotel Admiral "ügynökszállóvá" való átalakítása a tulajdonos Edward Coffrini dell’Orto ötlete volt, aki a James Bond-filmek megszállott rajongója. Gyerekkora óta hatezer tárgyat gyűjtött össze a 007-es ügynök filmjeivel kapcsolatban.

Dell’Orto hét könyvet írt a brit titkosügynökről, megalapította a 350 tagot számláló olasz 007-es klubot, amelynek természetesen ő a 007. tagja és dell’Orto telefonszáma is 007-es végződésű.

Még az egyik James Bond-filmben, a Casino Royale-ban is játszott egy apró mellékszerepben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.