Szingapúrba utazott a tragédia előtt

Váratlanul elhunyt Nicole Kidman édesapja

Tony Kidman, a Sydneyi Műszaki Egyetem (UTS) klinikai pszichológusa Szingapúrba utazott, hogy meglátogassa ott élő másik lányát, Antoniát és annak gyermekeit. A helyi rendőrség nyomozást indított, mivel a neves tudós nem természetes halállal halt meg.

2014.09.12 14:40MTI
freedigitalphotos.net/koko-tewan

Váratlanul elhunyt Szingapúrban Nicole Kidman Oscar-díjas filmcsillag apja, Tony Kidman - közölte pénteken a helyi rendőrség, amely nyomozást indított, mivel a neves tudós nem természetes halállal halt meg.

Tony Kidman, a Sydneyi Műszaki Egyetem (UTS) klinikai pszichológusa médiahírek szerint azért utazott Szingapúrba, hogy meglátogassa ott élő másik lányát, Antoniát és annak gyermekeit.

Az ausztrál abc.net.au hírportál szerint a tekintélyes professzor halála egy esés után következett be. A sydneyi egyetem alkancellárja, Attila Brungs professzor közleményében úgy fogalmazott: mélységes szomorúsággal értesültek kollégájuk haláláról.

"A Sydneyi Műszaki Egyetemen töltött 43 éves pályafutása alatt nagyszerű munkát végzett kollégaként, kutatóként és egészségügyi dolgozóként. Az egyetemen mindannyiunknak nagyon fog hiányozni" - hangsúlyozta.

Tony Kidman több mint harminc évig tanított az egyetemen, emellett agy- és idegrendszeri kutatásokat folytatott. A fiatal ausztrálok szellemi egészsége, ezen belül különösen a pszichózis, mások megfélemlítése (bullying) és a stressz foglalkoztatta - emlékeztetett az ausztrál portál.

A hírügynökségi jelentés szerint a szingapúri rendőrség egy kórházból kapott értesítést egy nyolcvanas éveiben járó férfi elhalálozásáról.

"A rendőrség vizsgálja a nem természetes halálesetet" - közölte egy rendőrségi szóvivő, aki azonban nem volt hajlandó további részleteket megosztani a sajtóval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.