Most várhatnak egy hetet az érdeklődők

Elmosta az eső az Operaház szabadtéri programjait

A Szfinx-teraszra tervezett A csengő és A telefon című egyfelvonásosokat - csak úgy, mint az Itáliai anzix című balettkoreográfiát - előre láthatólag jövő szombaton, az autómentes hétvégén láthatja a közönség.

2014.09.12 14:13Havariapress
Fotó: Wikipédia

Az Andrássy út akkor ismét átalakul. Az e hétvégére meghirdetett két bemutató természetesen változatlan időpontban színre kerül: A Parasztbecsület és a Bajazzók szombati, 19 órakor kezdődő operaházi premierjét az Erkel Színházban vasárnap 19 órára műsorra tűzött, A tenor című vígopera követi - ezzel hivatalosan is elkezdődik a Magyar Állami Operaház 2014-15-ös szezonja.

Az esti bemutatókra várja közönségét, a 13-ai szabadtéri események pótlásáról később ad tájékoztatást az Opera.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.