Szilvából készült

Puszilva - különleges ételek és italok a 17. Szarvasi Szilvanapokon

Szilvából készült különleges ételekkel és italokkal várják az érdeklődőket a pénteken kezdődő és három napig tartó 17. Szarvasi Szilvanapokon, a Dél-Alföldi Régió meghatározó gasztrokulturális rendezvényén.

2014.09.13 03:26MTI

Idén a szarvasi, tót és szlovák szilvás hagyományokra alapozva a szilvás sütemények receptversenyét hirdették meg, és a hagyományok szerinti pálinkaminősítésre is sor kerül.

A háromnapos ingyenes rendezvény helyszíne Szarvas felújított belvárosa lesz. Napközben és este zenés műsorok szórakoztatják a közönséget, több kísérőrendezvénynek az egyedi természeti környezetben található Szarvasi Vízi Színház ad otthont.

A rendezvény péntek délután zenés, látványos felvonulással kezdődik a belvárosban. Este a Guca Party zenekar, Magyarország első balkáni rezesbandája ad koncertet. A Szent István Parkban este az Iron First, a ProMissio, a Watch Dance és a Kozmosz lép fel. A vízi színházban Péter Szabó Szilvia ad élő koncertet.

Szombaton az Ótemplomi Luther's Roses Kórus ad műsort. Este utcabál lesz a főtéren a Három Generáció zenekarral, késő este a Szent István parkban Kalapács József (Pokolgép) és a Kugli zenekar lép fel. A Vízi Színházban a Fölszállott a páva gálaműsort láthatja a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.