A 17.

Indul az évad a Trafóban: az előadóművészetek új dimenziói

Az egyik tematikus sorozat olyan előadásokat ölel fel, amelyek a megváltozott világra, a digitális tartalmakra, a technológiai újításokra reagálnak.

2014.09.10 13:27MTI

Az előadóművészetek területén új dimenziókat megnyitó előadásokat kínál a Trafó 2014/2015-ös évada, amelyet a dzsessz, a techno és a minimalista zene nagymesterei, színházi premierek, kiállítások és a különböző művészeti ágakat ötvöző táncelőadások is színesítenek.

Az intézmény 17. évadának egyik tematikus sorozata olyan előadásokat ölel fel, amelyek a megváltozott világra, a digitális tartalmakra, a technológiai újításokra reagálnak, míg az előadóművészeti program másik fő iránya a mindennapokra reagáló, és a saját, valamint a közös múlttal való szembenézést boncolgató produkciókat kínál - mondta el Barda Beáta művészeti vezető a Trafó szerdai évadnyitó sajtótájékoztatóján Budapesten.

Az intézményben a zenei programok mellett a hagyományos táncfelfogáson túllépő előadások is műsorra kerülnek, míg a galériában egyebek közt hibrid műfajokban dolgozó művészek munkái várják az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.