A magyar dal napja

Ismét jár a dallamos villamos Budapesten

A magyar dal napja előtt éppen egy héttel, ma ismét vágányra áll a zenészeket szállító nosztalgiajárat, a dallamos villamos Budapesten, ezúttal a 47-es vonalán.

2014.09.07 08:11MTI
freedigitalphotos.net/patrisyu

A szerelvény mindkét kocsijában fiatal muzsikusok utaznak, akik a Deák tér és a Városház tér között ismerős és új dalokkal szórakoztatják az utazó közönséget.

Az ötvenéves szerelvényen utazók kézbe vehetik a Port Magazin magyar dal napja különszámát, illetve a Zeneszövegkönyvet, a melyben a dallamos villamoson fellépő 15 zenekar dalai is megtalálhatók.

Az első kocsi 14 órakor indul a Deák térről, ezen az EnniHool és a Kontrolalter játszik, a 15 óra 45 perctől induló szerelvényen a Cherokee és a Popcsajok, 17 óra 30-tól a Varga Banda és a Napkutya, 19 óra 15 perctől a Kávészünet és a Kafkaz.

A Városház térről induló járatoknál a következők lesznek láthatók és hallhatók: 14 óra 50-től a Zoom és a Tükezoo, 16 óra 35 perctől a Bogoz, illetve Kiss Barna és az utcazenekar, 18 óra 20-tól a Haszüna és a Kávészünet, a dallamos villamos utolsó indulási időpontja pedig 20 óra 5 perckor lesz a Tintás zenekarral és a Napfénypresszóval.

Az idei - immár hetedik - magyar dal napját egy hét múlva, szeptember 14-én vasárnap rendezik kilenc településen, valamint a fővárosban 12 helyszínen, mintegy kétezer fellépővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.