Átmenetileg szünetel

Budapest Park: szezonzárás sztárfellépőkkel

A Scooter, a Serial Killers, az Infected Mushroom, a Zagar, a Quimby, a Bikini és Pajor Tamás is fellép.

2014.09.02 05:30MTI

Izgalmas koncertekkel zárja idei, immár harmadik szezonját a Budapest Park. A legnagyobb befogadóképességű fővárosi szórakozóhelyen a következő hetekben mások mellett a Scooter, a Serial Killers, az Infected Mushroom, a Zagar, a Quimby, a Bikini és Pajor Tamás is fellép.

"Az idei évadban erősödött a nemzetközi kínálat, emellett a Budapest Park a hazai színtér számára is kiemelt koncerthelyszínné vált, nagyszabású bulikkal. Szeptember végéig további 12 koncert lesz a 11 ezer embert befogadni képes Parkban" - mondta Gerendai Károly főszervező a hétfői sajtótájékoztatón.

Az áprilisi nyitás óta játszott a Parkban például a Gogol Bordello, a Limp Bizkit, a Pet Shop Boys, az Asian Dub Foundation, a Dream Theater, Joss Stone és a Die Antwoord. A szezon zárásaként szeptember 12-én a húszéves német hardcore techno sztárcsapat, a Scooter lép fel, 14-én az amerikai hiphop supergroup, a Serial Killers (XZibittel és a Cypress Hillből ismert B-Reallal), 19-én az izraeli Infected Mushroom.

A hazaiak közül most pénteken közös koncertet ad a Zagar és az Anima Sound System. "Fellép velünk MC Kemon, akivel korábban már játszottunk együtt, hangja jól illeszkedik a dubos hangvételű számainkba. Az Animával annak idején közös kiadónál voltunk, az UCMG-nél" - sorolta Zságer Balázs, a Zagar vezetője. A vendég Anima Sound System ősszel új lemezt jelentet meg.

Kiss Tibor (Quimby) arról számolt be, hogy együttese 6-án szombaton lép fel, a tavaszi Park-koncerthez képest új műsorral. 11-én a Bikini zenél, 13-án a 25 éves Tankcsapda, és új produkcióját, az Összközművet is bemutatja 18-án Pajor Tamás az Amen koncertjén.

"Az Összközmű egy teljesen új zenei produkció, vadonatúj dalokkal. Valahol a rap, a slam poetry, a megzenésített vers és a hagyományos magyar sláger határán helyezkedik el, a tőlem megszokott anagrammákkal és szójátékokkal. Egyfajta spirituális, filozofikus közeg, persze próbálok nem elszakadni a popularitástól. Jelképszerű, stilizált zene, a dallamok kicsit visszahozzák Seress Rezső, Szenes Iván, S. Nagy István világát, helyenként elektro-groove alapokkal" - mondta Pajor Tamás.

Hobo és Bandája szeptember 20-án lesz a Parkban, 25-én pedig a PASO, amelynek a jövőre 30 éves Ladánybene 27 lesz a vendége. KRSA (PASO) és Bodnár Tibor (LB27) kiemelte: jó lenne valami közös produkció a "kemény jamaicai esten". 26-án a Parkot tavasszal megtöltött, és szintén új albumon dolgozó Punnany Massif lesz látható és halható, végül 27-én a Total Kapuzárás elnevezésű programmal zárja idei szezonját a hely, mások mellett a Happy Gang, az Animal Cannibals, a V-Tech és Kerozin koncertjével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.