Tömeg, rendezvény

Betelt: fullon van minden és mindenki a Szigeten

Teltházasak a kempingek a Sziget fesztivál területén, a legtöbb kempingező Hollandiából érkezett. Már csak vadkempingezni tud, aki ügyes.

2014.08.16 19:41MTI

A szabad kempingezési lehetőséget biztosító erdősávokban lehet még helyet találni. Az emelt szolgáltatásokat nyújtó kempingekben mindegy nyolcezer vendég van - mondta el Tóth Tibor, a Sziget fesztivál szolgáltatás-fejlesztési vezetője.

Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnökének tájékoztatása szerint 32-35 ezer az összes kempingező férőhely a Sziget fesztivál területén.

A zárt kempingekben a legtöbb vendég holland, őket követik a franciák, az Egyesült Királyságból érkezett vendégek, majd az olasz és német állampolgárok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.