A te Budapested

Tűzfalra tűzött álmok a Színes Városban

Tucatnyi fővárosi tűzfalat festenek meg a pénteken induló Színes Város Strongbow Budapest Fesztiválon, amelynek során több mint száz zenei program, számos kerekasztal-beszélgetés és Budapest tematikájú slam esemény várja a közönséget.

2014.08.15 12:55MTI
Fotó: Facebook/Színes Város

Budapest minden tekintetben metropolisz: színes, alkotókkal teli város, ahol a művészeknek utat kell találniuk maguknak, hogy megfelelően ki tudják fejezni kreativitásukat - mondta el a rendezvény pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Bán Teodóra, a Budapesti Fesztiválközpont ügyvezetője.

Nádudvari Noémi kurátor hozzátette: ennek érdekében a főváros tucatnyi tűzfalat biztosít street art művészeknek, akik a fesztivál 30 napja alatt megfestik azokat. Az első alkotás már el is készült a Dob utca 38. alatti tűzfalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.