Sztárparádé a gasztrotúrán

Nemcsak ínyenceknek: Csülökfesztivál Mezőzomborban

Nemcsak az ízlelőbimbókat és a gyomrot kényeztetheti az, aki ellátogat augusztus utolsó hétvégéjén Mezőzomborba, de a szórakozásból is bőséggel kijuthat - lássuk, hogyan!

2014.08.15 12:42ma.hu

Fergeteges sztárparádé várja mindazokat, akik augusztus utolsó hétvégéjén Mezőzomborba látogatnak. Idén első ízben rendezik meg a Mezőzombori Csülökfesztivált, ahol nemcsak a nyál futhat össze a szánkban az ízletesebbnél ízletesebb étkek látványára, de ráadásként még számos hírességgel is összefuthatunk.

A Béke kertben megrendezett fesztiválon koncertet ad többek közt Nagy Feró, Danics Dóra és Hevesi Tamás, és terített asztalról válogathatunk a jobbnál jobb programok közül: izgulhatunk a kaszkadőrmutatványon, ámulhatunk a gönci betyárok karikás bemutatóján vagy éppen derülhetünk Ihos József kabaréelőadásán, a legbátrabbak pedig a csülökfőzőversenyen mérettethetik meg magukat.

A fesztivál fényét tovább emeli a műsorvezető személye, a poénszóró „bemelegítő” animátor, Vajtó László. A miskolci showman nemcsak a Szinva Rádió közismert műsorvezetője, de számos fesztivál, rendezvény, falunap, valamint szépségversenyek közkedvelt „speakere” is, aki pergő poénjaival sose hagyja lankadni a közönség figyelmét. Ő az, aki bemelegíti, szórakoztatja, megmozgatja és aktivizálja a közönséget, azaz interaktívvá teszi a műsort. Egyszerre színpadmester és stand-upos hangulatfelelős, aki megadja a lendületet az étkezés után elpilledt résztvevőknek, és újra meg újra felizzítja a levegőt, hogy tovább folytatódhasson a kiváló műsor!

A fesztivált augusztus 29−31. között rendezik meg a mezőzombori Béke kertben, és várnak minden kis- és nagyevőt, ínyencet, vájtfülűt és standup-rajongót – na meg mindenki mást, aki a nyár utolsó hétvégéjén még kicsit kiszakadna a szürke hétköznapokból egy fesztiválon, ahol a jobbnál jobb étkek mellé sztárok húzzák a talpalávalót, a szünetekben pedig Miskolc első számú showmanje fűszerezi meg előadásával az egyébként is ínyencfogásnak ígérkező eseményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.