Amy is vele van

Második albumát dobja piacra a néhai Amy Winehouse édesapja

"Olyasvalami ez, amely kapcsolatban áll Amy emlékével és segít, hogy pénzt gyűjtsünk valamire, amiben hiszünk".

2014.07.30 05:32MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Második albumát dobja piacra szeptemberben Mitch Winehouse, a három éve tragikus körülmények között elhunyt világhírű brit énekesnő, Amy Winehouse édesapja, aki annak idején lányával együtt válogatta össze a hamarosan megjelenő album anyagát.

Mitch a 2011-ben megjelent Rush of Love című debütáló lemezének összeállításához is segítségül hívta lányát. A But Beautiful című korongon, amely szeptember 29-én kerül a lemezboltok polcaira, olyan számok sorakoznak, amelyek nem fértek fel a három évvel ezelőtti albumra.

Az új lemezből származó bevételeket a drog- és alkoholfüggőséggel küzdő fiatalok segítésére létrehozott Amy Winehouse Alapítvány támogatására fordítják - olvasható a The Independent című brit napilap online kiadásában. "Olyasvalami ez, amely kapcsolatban áll Amy emlékével és segít, hogy pénzt gyűjtsünk valamire, amiben hiszünk" - fogalmazott Mitch Winehouse, akinek gyermekkora saját elmondása szerint dzsessztől és Sinatrától volt hangos.

Hozzátette, az, hogy saját zenét készíthet, közelebb viszi őt lányához, aki 27 évesen halt meg 2011 júliusában. A souldíva halálát alkoholmérgezés okozta. "Nagyszerű érzés, hogy kiállhatok és énekelhetek, olyasmi ez, amit nagyon szeretek csinálni. Úgy érzem, hogy amikor kint állok a színpadon, akkor Amy is velem van" - mondta az énekes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.