Erdő mellett nem jó lakni? De.

Rekordszámú fesztiválozót várnak a zárónapon a debreceni Nagyerdőbe

Bár pontos nézőszám még nincs, és a szombati zárónap programja is hátravan, de már most biztos, hogy az idei Campus Fesztivál a szervezők minden várakozását felülmúlta.

2014.07.26 15:00MTI
Fotó: FB/Campus Fesztivál Official

"Sikerült nagyon jól kihasználnunk a Nagyerdei Stadion melletti park valamennyi adottságát, a visszajelzésekből az derült ki, hogy a programhelyszíneket ideálisan helyeztük el, szeretik a látogatók a területet"- mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

Beszámolója szerint esténként minden program teltház előtt zajlott, az előadók egytől-egyig a fesztivál közönségének lelkesedését dicsérték. A fesztiválon kívüli életet is problémamentesen zajlik.

A fesztiválozók a stadion környékét is felfedezték, a frissen átadott Ködszínház az egyik legkülönlegesebb attrakció, aminek élményét fokozni is lehet azzal, ha a nagyszínpad koncertjeivel együtt csodálják meg a vízi látványosságot - tette hozzá.

A Campus Fesztivál második napján az elektronikus zene képviselői, és a Víztorony Pódium programjai is óráról-órára folyamatosan nagy tömegeket vonzottak. Míg az elsőben a svájci sztár lemezlovas DJ Antoine-é volt a főszerep, a másodikban Kiss Ádám és a Parno Graszt járt élen. A Nagyszínpad melletti Gasztrofaluban pedig nemcsak a fesztiválozók pihentek meg, hanem a fellépő zenészek is. Itt együtt lehetett borozni Galambos Dorinával és a Mrs. Columbo tagjaival, de itt időzött Ganxsta Zolee, a Heaven Street Seven frontembere, Szűcs Krisztián, és a Vad Fruttik teljes legénysége is.

A fesztivál zárónapjának leginkább várt programja a Tankcsapda koncertje lesz. Az idén 25 éves rockzenekar már nagyon készül az esti ünneplésre. "Debreceni zenekarként a Campus Fesztiválon játszani izgalmas kihívás, ami motivál minket, kellő komolysággal készülünk a bulira a koncertműsort és a látványt illetően is" - nyilatkozták az együttes tagjai.

A fesztivál szerdán 14 órakor nyitotta meg kapuit, a négy nap alatt körülbelül négyszáz programmal készültek a szervezők, minden korosztály számára. A Campus Fesztivál utolsó napján valamennyi helyszín kiemelt programokkal várja a fesztiválozókat. A Nagyszínpadon nyit a debreceni PG Csoport, majd Rúzsa Magdi és a Kowalsky meg a Vega színesíti a palettát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.