Sör és vicces cigi, az nincs

CrossSound - Keresztény összművészeti fesztivál

A magyarországi egyházak ifjúságának kínál alkohol- és drogmentes fesztivált a csütörtökön kezdődő CrossSound keresztény összművészeti találkozó Vajtán, amelyen mintegy 90 programot tartanak.

2014.07.27 01:30MTI
Freedigitalphotos m_bartosch

"A rendezvény nevében a cross szó részben a nemzetköziségre és a felekezetköziségre, részben a különböző művészeti ágak találkozására, illetve a keresztre mint szimbólumra utal" - közölték a szervezők az MTI-vel.

A vasárnapig tartó, első alkalommal megszervezett találkozó egy színpaddal, öt művészeti helyszínnel és több mint 90 különböző programmal debütál.

A külföldi fellépők többsége olyan nemzetközileg elismert együttes, akik Magyarországon most lépnek fel először - írták a közleményben. Koncertet ad például a norvég Jesus Loves Electro, az angol Superhero, a Young and Free Hollandiából, az amerikai Bellarive, a magyar előadók közül pedig az Unless, Szabó Balázs, a Helyes_Beat és a STU33.

A koncertek mellett lesz color party, lehet graffitit készíteni, emellett neves előadók tartanak tánc-, pantomim-, illetve bábfoglalkozásokat.

A lelkiségi programok között szerveznek "randi kurzust" és "KéSzülődőt", vagyis a gyermekvállalásra felkészítő kiscsoportos műhelymunkát is.

A fesztivál teljes programja megtalálható a crosssound.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.