Biztonsági okok

Sorra mondják le izraeli koncertjeiket a világsztárok

A közel-keleti helyzet miatt a Backstreet Boys lemondta július végén Tel-Avivba tervezett három koncertjét. Paul Anka és Neil Young ugyanígy tett.

2014.07.21 14:48MTI
Nem mennek (Fotó: Facebook/Backstreet Boys)

"Közönségünk biztonsága érdekében 2015 tavaszára halasztjuk a fellépéseket" - közölte honlapján a zenekar, amely nemrég Bécsben adott koncertet. Az izraeli látogatás elhalasztása a zenekar számára "hatalmas csalódás".

Az öttagú csapat július 29. és 31. között háromszor lépett volna fel Tel-Avivban. A már megvásárolt jegyek felhasználhatók a 2015-ös új időpontokban, vagy visszaválthatók.

Paul Anka, Neil Young és a Crazy Horse is lemondta a közeljövőre tervezett Tel-Aviv-i koncertjét - közölte az ET internetes portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.