Diadalmenet a mozikban

Még mindig a majmok a sztárok

Egy horrormozit, egy animációs filmet és egy felnőtt komédiát legyőzve A majmok bolygója - Forradalom a hétvégén című háromdimenziós sci-fi thriller uralta a jegyeladásokat az amerikai és kanadai mozikban a hétvégén.

2014.07.20 20:07MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

A majmok 36 millió dolláros (10,8 milliárd forintos) jegybevételt hoztak bemutatásuk második hétvégéjén, péntektől vasárnapig a Rentrak becslése szerint.

A Matt Reeves rendezésében, Andy Serkis, Gary Oldman és Judy Greer főszereplésével forgatott A majmok bolygója-folytatás 170 millió dolláros költségvetéssel készült.

A második helyre A megtisztulás éjszakája: Anarchia című, alacsony költségvetésű horrorfilm került 28,4 millió dollár jegyeladással. A Universal Pictures forgalmazta 9 millió dollárból készült film a 2013-ban bemutatott A bűn éjszakája című thriller folytatása, amely egy házaspár történetét meséli el, amelynek elromlik a kocsija a bűn kezdetén, amikor 12 órán át legális a bűnözés.

A harmadik helyen a Disney új animációs filmje a Planes: Fire and Rescue végzett 18 millió dollárral.

A Cameron Diaz és Jason Segel főszereplésével készült Szexvideó, amelyet a Sony Corps forgalmaz, került a negyedik helyre 15 millió dollár jegybevétellel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.