A mozikban

Angelina Jolie és Brad Pitt ismét együtt!

Angelina Jolie írta és rendezi a Universal stúdió új játékfilmjét, a By the Sea című drámában a színésznő mellett Brad Pitt is szerepelni fog.

2014.07.21 06:30MTI

Hollywood álompárja lesz a film producere is - közölte Donna Langley, a Universal Pictures elnöke.

"Angelina folytatja különleges történetmesélő képességének bemutatását a kamera előtt és mögött, és nagyon örülünk annak, hogy kiterjeszthetjük együttműködésünket vele a By the Sea cím filmre" - idézte Langleyt a Hollywood Reporter.

Jolie és Pitt utoljára 2005-ben játszott együtt a Mr. és Mrs. Smith című akciókomédiában, ekkor ismerték meg egymást. Angelina Jolie jelenleg az Unbroken című filmje utómunkálatain dolgozik, a mozi Louis Zamperini amerikai olimpiai bajnok atlétának és háborúshősnek állít emléket.

Ezt a filmet is Jolie rendezte, ő a producere is és az Universal fogja forgalmazni. Bemutatója karácsony napján lesz az Egyesült Államokban. A Universal nem közölt semmilyen részletet az újabb Jolie-filmről, azt sem fedték fel, mikor látnak hozzá a forgatáshoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.