Karinthy-gyűrűt kaptak a fiatal humoristák

Rangos elismerésben részesült a Szomszédnéni Produkciós Iroda

Átadták a Karinthy-gyűrűt: a magyar humoristák elismerésére alapított díjat a Szomszédnéni Produkciós Iroda - Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs - vehette át szerdán Budapesten.

2014.07.16 12:46MTI
Fotó: Dumaszínház

A kolozsvári humortársulat két tagjának Jónás István, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója adta át a díjat. Jónás István a díjazottakat köszöntve Karinthy Frigyes Találkozás egy fiatalemberrel című novelláját idézte fel.

Mint mondta, ha a két díjazott találkozna egykori önmagával, az már a Facebookon történne meg.

Szabó László Zsolt arról beszélt, hogy a rádiókabaré egyfajta hungarikum, és nem létezhetne 40 éven át egy ilyen műsorsorozat, ha nem tudna megújulni, új alkotókat, fiatalokat bevonni a műsorkészítésbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.