10 éves kisfiú A dzsungel könyve új sztárja

Megvan az új Maugli

Hosszú keresés után a Disney stúdió kiválasztotta A dzsungel könyve legújabb feldolgozásának főszereplőjét egy tízéves New York-i kisfiú személyében.

2014.07.16 12:24MTI
freedigitalphotos.net/Moggara12

Neel Sethi játssza Maugli szerepét, akit a dzsungelben állatok nevelnek fel - közölte a Hollywood Reporter.

A Deadline.com online filmes lap szerint széles körben, több országban, például Új-Zélandon, Kanadában, Indiában és az Egyesült Államokban is tartottak válogatásokat. Ez lesz Sethi első játékfilmje és a kisfiú az egyetlen színész, aki valóban a kamerák elé áll. A Disney Jon Favreau rendezésében rajz- és akció-játékfilm készítését tervezi.

Az állatoknak olyan színészek kölcsönzik hangjukat, mint Idris Elba, Lupin Nyong'o és Scarlett Johansson. Rudyard Kipling világhírű könyvének eddigi legismertebb megfilmesítése az 1967-ben készült Disney-rajzfilm.

A kilencvenes években Stephen Sommers rendezésében a Disney stúdióban már forgattak egy játékfilmet a regényből, Maugli, a dzsungel fia címmel. Favreau korábban olyan kasszasikereket rendezett, mint a Vasember első két epizódja, de nevéhez fűződik a Harrison Forddal forgatott Cowboyok és űrlények című sci-fi-western keverék is.

A dzsungel könyve élőszereplős feldolgozásának forgatókönyvét Justin Marks írja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.