Százezresnél is nagyobb érdeklődés

Vízparti fesztivál Siófokon

Az ország legnagyobb fehér homokos vízparti szórakozóhelye nyit július 18-án pénteken: a siófoki Borsodi Beach Club számos programmal egészen augusztus 20-ig várja látogatóit hétvégente.

2014.07.12 22:30MTI
Forrás: Wikipedia

A nyitóeste műsorában szerepel mások mellett Newik, Chris Lawyer, Bricklake és Andro, másnap a hiphopé és az R'n'B-é a főszerep Diazzal és Menthával, a Hősökkel, Dj O'Neillel és a Killakikitt-tel.

A mintegy tízezer négyzetméteres, egybefüggő homokos strand csaknem húsz éve a balatoni nyár egyik leglátogatottabb helyszíne. A tavalyi szezonban több mint 130 ezren fordultak meg a siófoki Beach Clubban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.