A művésznő 75 éves volt

Elbúcsúztatták Andor Évát

Az Operaház előcsarnokában szerdán elbúcsúztatták Andor Éva operaénekest, aki május 16-án, életének 75. évében hunyt el.

2014.06.04 12:36MTI
freedigitalphotos.net/koko-tewan

"Az alázat, a művészi sokszínűség és a szolgálni akarás volt művészetének alapja" - mondta a ravatalnál Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója a Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas magánénekesről, érdemes művészről, a Magyar Állami Operaház örökös tagjáról.

Tanítványai közül Wirdl Eszter énekesnő, pályatársai közül Medveczky Ádám karmester búcsúzott Andor Évától, akit koradélután helyeznek örök nyugalomra az Óbudai temetőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.