Újabb Csillagok háborúja a mozikban

Lupita Nyong'o is szerepel a Csillagok háborúja hetedik részében

A filmet május közepén kezdték el forgatni Abu-Dzabiban. A stábban ott vannak eredeti Csillagok háborúja sztárjai, Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker) és Carrie Fisher (Leila hercegnő).

2014.06.03 04:38MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Shila

Az idén Oscar-díjat nyert Lupita Nyong'o kenyai színésznő és A trónok harca című filmből ismert Gwendoline Christie is csatlakozik a Csillagok háborúja című film 7. epizódjának szereplőgárdájához - jelentette be hétfőn a Walt Disney és a Lucasfilm. A filmet május közepén kezdték el forgatni Abu-Dzabiban.

A stábban ott vannak eredeti Csillagok háborúja sztárjai, Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker) és Carrie Fisher (Leila hercegnő). A szereposztás szerint Chewbacca bőrébe ismét Peter Mayhew bújt, és Kenny Baker hangja kölcsönöz ismét személyiséget Artoonak, vagyis R2-D2 robotnak. Nyong'o és Christie mellett az új színészek között van mások mellett Daisy Ridley, John Boyega, Andy Serkis, Domhnall Gleeson és Max von Sydow. A filmet, amelynek cselekménye 30 évvel a Jedi visszatér című hatodik rész után játszódik, 2015. december 18-án mutatják majd be a mozikban.

A J.J.Abrams rendezésében készülő film egy újabb trilógia első része. A film zenéjének komponistája az immár klasszikussá vált csillagháborús motívumok szerzője, John Williams. Lupita Nyong'o márciusban a 12 év rabszolgaság című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Ő az első afrikai színésznő, aki elnyerte a legrangosabb hollywoodi elismerést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.